Programma 


Om 19:00 uur
beginnen Wim en Charles

 

Hitmachine Wim SoutaerBlonde God Charles Van Domburg zijn al jaar en dag bevriend. Naast The Soulbrothers met Vincent Goeminne wilde ze beide eens iets ludieker op poten zetten. Zo werd het ambianceduo geboren dat u kent en waar u van houdt! Elk optreden is een geweldige show en altijd iets anders. Wim & Charles zijn fantastisch op elkaar ingespeeld en brengen naast de beste covers en Wim Soutaer-nummers een komische toets aan heel het gebeuren.  Van “Allemaal” naar “Sexy als ik dans” tot “Connemara”, de leukste hits die iedereen kan meebrullen passeren de revue.

Lach, dans en AMBIANCE!

 

Om 20:00 uur volgt dan Wout 

 

Wout is een opkomend talent uit eigen streek, die volgens mening muziekkenner een grote carrière te wachten staat.

Zo schitterde hij al op een podium met ondere andere Christoff.  Zijn unieke stem doet zowel het Nederlandse lied als het Engelse hemels klinken.

Hij zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor kippenvelmomenten. DriesPop is dan ook een unieke gelegenheid om dit talent in eigen streek aan het werk te zien.

 

Om 21:00 uur Lesco

 

Lesco is het recept voor een ambitieuze partycoverband. Onze ingrediënten? Vijf straffe jongens en een powerlady die loeiharde pop-, rock-, dancenummers en hemelse meezingers brengen. Niet in de pot gegooid, maar zorgvuldig gemengd tot flitsende covers in smeuïge medleyvorm. Op smaak gebracht met een eigen lichtshow en de nodige aankleding. Best geserveerd bij een koel drankje en in de buurt van een grote dansvloer!

 

Omstreeks 22:30 uur DJ Ludovicus VS DJ 10A

 

DJ Ludovicus is een alom gekende sfeermaker op menig event.  Deze keer komt hij niet alleen maar brengt hij DJ 10A mee.

Nog meer sfeer om de kermisweek goed in te zetten.